Green energy for a bright future

Professionele installaties, op maat gemaakt voor elk project. Zaakvoerder van een KMO, industriebedrijf, landbouwbedrijf of projectontwikkelaar? We bieden een totaaloplossing voor elk project!

Totaaloplossingen voor uw bedrijf

Zonnepanelen

Maximaliseer uw bedrijfsautonomie door te investeren in zonnepanelen. Met onze nodige technische expertise, optimaliseert u niet alleen uw energievoorziening maar creëert u ook terugverdienmodel voor uw bedrijf.

Meer over zonnepanelen

Laadpalen

Zorg voor betrouwbare laders voor uw bedrijfswagens. Koppel onze slimme laadpalen aan uw zonnepanelen en geniet bovendien van gratis 'brandstof' en een maximaal rendement.

Meer over laadpalen

Industriële batterijopslag

Verhoog uw flexibiliteit en autonomie met industriële batterijopslag. U slaat zonne-energie op, vermijdt piekverbruik en benut uw zelfopgewekte zonne-energie, ook tijdens de donkere ochtend- en avonduren.

Meer over industriële batterijen

Slimme sturing

Dankzij een slimme sturing spelen uw industriële batterij, zonnepanelen en laadpalen zo goed op elkaar in, dat u geniet van optimale flexibiliteit en efficiëntie.

Één team
één visie

Team Green is niet nieuw. Het is te zeggen: de teamleden zijn niet nieuw. Solarroof en Solar Constructs bedekken al sinds 2006 de Vlaamse daken van bedrijven en huizen met kwalitatief hoogstaande zonnepanelen. S4Charge heeft dan weer alle kennis in huis om grote industriële projecten van zonne-energie en batterij-opslag te voorzien en de laadpalen van Charge4u zorgen al jaren voor volgeladen autobatterijen. Vanuit Brugge en Lokeren brengen ze hun kennis, ervaring en energie tot op elk Oost- en West-Vlaams dak. 

De stappen die wij doorlopen

1

Oriëntatiegesprek

Tijdens een oriëntatiegesprek, leren we uw bedrijf kennen en bespreken we uw specifieke wensen en eisen. Ontvang een volledig overzicht van wat Team Green uw bedrijf kan bieden en krijg antwoord op al uw vragen.

Haalbaarheidstudie

Op basis van ons oriëntatiegesprek, overwegen we samen de volgende stappen. Uw energieprofiel wordt ontleed door analyse van de kwartuurmeetgegevens. Op basis hiervan adviseren we een installatie die aansluit bij het energieverbruik van uw onderneming.

2
3

Voorbereiding

We onderzoeken samen de opties voor investeringssteun, regelen de netstudie via netbeheerder Fluvius en voorzien u van extra advies indien nodig. Onze experten werken de gedetailleerde plannen uit, waarmee onze installateurs later de installatie bij u kunnen realiseren.

Projectuitvoering

Onze vakbekwame installateurs beginnen met hun werk. Ze zorgen ervoor dat alles nauwkeurig wordt geïnstalleerd, waardoor uw bedrijf kan profiteren van volledig groene energie. Na de installatie volgt een keuring, en leveren we alle benodigde documentatie bij u af.

4
5

Monitoring

Ook na de installatie staat Team Green klaar voor u. Heeft u een dringend probleem of een vraag, ons team van experten staat klaar voor u!

Benieuwd wat uw
zonne-rendement bedraagt?

Bereken rendement

Zij zijn reeds klaar voor een stralende toekomst

Zij zijn reeds klaar voor een stralende toekomst

Verleye schoonmaak
Lees meer
Porsche Centre East-Flanders
Lees meer
Alle realisaties
Over ons

Team Green, een ervaren team waar je op kan rekenen

Bij Team Green vind je de jarenlange ervaring van vier groene-energiebedrijven onder één dak. Hoogwaardige zonnepanelen? Een thuisbatterij? Of is het tijd voor een laadpaal? Team Green installeert het. Of je plannen nu voor vandaag zijn of voor binnen een jaar: wij klaren de klus. 

Met meer dan 17 jaar ervaring in het vak is Team Green uw expert in hernieuwbare energie. Ons team van meer dan 30 ervaren experts staat steeds voor u klaar!

Legt u nu zonnepanelen en komt daar later een industriële batterij bij? Dan zijn we er vandaag maar ook morgen voor u met onze uitstekende service en advies.

Bij Team Green kan u terecht voor een all-in-one totaaloplossing. We analyseren elk bedrijf op een andere manier en kijken samen hoe we u de beste oplossing kunnen bieden!

ABC Engines

Waarom koos ABC Engines voor Team Green?

Toen ABC Engines, een toonaangevende fabrikant van motoren, hun energieverbruik wilden verduurzamen, kozen ze voor Team Green. We installeerden 1180 KWP en 1000 KVA aan zonnepanelen, op maat gemaakt voor hun specifieke energiebehoeften.

Begin vandaag aan uw energie van morgen

Vraag een offerte aan