De alles-in-één oplossing voor groene energie

Wij maken jouw energie helemaal groen, van planning tot installatie.

Start hier jouw duurzaam verhaal

Zonnepanelen

Laat de zon je energiefactuur betalen. Investeer vandaag in zonnepanelen en profiteer nog jaren van gratis energie. Zonder zorgen, want bij Team Green werken we met Sunpower zonnepanelen van de hoogste kwaliteit.

Meer over zonnepanelen

Laadpalen

Nooit meer laadpaalstress: laad je elektrische of hybride wagen gewoon thuis op. Met onze slimme laadpalen doe je dat op daluren of wanneer je toch overtollige opgewekte energie hebt.

Meer over laadpalen

Thuisbatterij

Wie slim is, spaart. Met de thuisbatterij zorg je voor een appeltje voor de energiedorst. Ze zorgt dat je ook 's avonds van je zonne-energie blijft genieten, je minder last hebt van het capaciteitstarief dat piekverbruik afstraft en niet afhankelijk bent van de energiemarkt.

Meer over thuisbatterijen

Slimme sturing

Bespaar nog meer met een slimme sturing! Een slimme sturing coördineert zonnepanelen, batterijen, laadpalen en andere slimme apparaten, waardoor je efficiënter gebruikmaakt van de zelfopgewekte energie.

Meer over slimme sturing
Nicolas, Damme

Groene energie voor Nicolas' huis en zwembad

Nicolas ging op zoek naar de beste oplossing om zijn elektriciteitsverbruik te verduurzamen. Met een zwembad dat behoorlijk wat energie vergt, zocht hij naar een zonnepanelenbedrijf dat niet alleen topkwaliteit leverde, maar ook écht luisterde naar zijn specifieke behoeften.

Benieuwd wat jouw
zonne-rendement bedraagt?

Bereken het hier

Één team
één visie

Team Green is niet nieuw. Het is te zeggen: de teamleden zijn niet nieuw. Solarroof en Solar Constructs bedekken al sinds 2006 de Vlaamse daken van bedrijven en huizen met kwalitatief hoogstaande zonnepanelen. S4Charge heeft dan weer alle kennis in huis om grote industriële projecten van zonne-energie en batterij-opslag te voorzien en de laadpalen van Charge4u zorgen al jaren voor volgeladen autobatterijen. Vanuit Brugge en Lokeren brengen ze hun kennis, ervaring en energie tot op elk Oost- en West-Vlaams dak. 

Over ons

Team Green, een ervaren team waar je op kan rekenen

Bij Team Green vind je de jarenlange ervaring van vier groene-energiebedrijven onder één dak. Hoogwaardige zonnepanelen? Een thuisbatterij? Of is het tijd voor een laadpaal? Team Green installeert het. Of je plannen nu voor vandaag zijn of voor binnen een jaar: wij klaren de klus. 

Zij zijn reeds klaar voor een stralende toekomst

Begin vandaag aan je energie van morgen

Vraag een offerte aan