Nicolas' zoektocht naar groene energie voor zijn huis en zwembad

Nicolas, een trotse huiseigenaar uit Brugge met een gezin dat volop geniet van hun zwembad in de achtertuin, ging op zoek naar de beste oplossing om zijn elektriciteitsverbruik te verduurzamen. Met het zwembad dat behoorlijk wat energie vergt, zocht hij naar een zonnepanelenbedrijf dat niet alleen topkwaliteit leverde, maar ook écht luisterde naar zijn specifieke behoeften.

Waarom koos Nicolas voor Team Green?

Bij zijn zoektocht in de regio West-Vlaanderen stuitte Nicolas op Team Green. Het eerste wat hem opviel toen hij contact met ons opnam, was het directe contact. "Ik had het gevoel dat ik geen nummer was, maar een echte klant met specifieke behoeften. De medewerker van Team Green nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en kwam meteen met waardevolle suggesties," vertelt Nicolas.

Wat Nicolas bijzonder waardeerde, was de goede en juiste informatie die wij boden. Aangezien hij een zwembad heeft, wilde hij zeker weten dat de zonnepanelen installatie die hij koos, voldoende zou zijn om de energiebehoefte van zijn huis en zwembad te dekken.

"Het advies van Team Green was spot-on. Ze berekenden nauwkeurig hoeveel panelen ik nodig had op basis van mijn consumptie en hielden rekening met de extra energiebehoefte van mijn zwembad." - Nicolas


De verzorgde afwerking van de installatie was voor Nicolas de kers op de taart. "Ik heb wel eens verhalen gehoord van mensen die rommel of beschadigingen overhielden na de installatie van hun zonnepanelen. Bij Team Green was daar absoluut geen sprake van. Alles was netjes afgewerkt, en het team ruimde alles op voordat ze vertrokken."


Tot slot benadrukt Nicolas de vriendelijkheid van het Team Green-personeel. "Van het eerste gesprek tot de installatie en de follow-up, iedereen was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Het voelde echt als een partnerschap."


Bij Team Green streven we ernaar om elke keer te bewijzen waarom we een topkeuze zijn voor huiseigenaren zoals Nicolas. Door onze klantgerichte aanpak, uitgebreide kennis en aandacht voor detail, bieden we een service die verder gaat dan het gemiddelde zonnepanelenbedrijf. En zoals Nicolas zelf zegt: "Met Team Green voel je dat je in goede handen bent."

Andere straffe verhalen van onze klanten

Peter's zoektocht naar een betrouwbare zonnepanelen partner

‍‍Peter uit Lochristi zag in de combinatie van stijgende elektriciteitskosten en dalende prijzen voor zonnepanelen de perfecte kans voor een PV-installatie.

Langetermijnrelatie

Efficiënte installatie

Lees waarom

Nicolas' zoektocht naar groene energie voor zijn huis en zwembad

Nicolas uit Brugge ging op zoek naar de beste oplossing om zijn elektriciteitsverbruik te verduurzamen. Team Green hielp hem hierbij!

Correcte informatie

Verzorgde afwerking

Lees waarom

Begin vandaag aan je energie van morgen

Vraag een offerte aan